CASESTORY

SaxoBank

Stilrent, smart, med kant og alligevel tro mod sine rødder

logo arrow

Saxo Banks signaturtrappe er
en skulptur i sig selv

Saxo Banks skulpturelle spindeltrappe giver hovedsædet et moderne og på samme tid tidløst tilsnit. Trappen er renoveret af Kastrup Gulve og olieret med Premium HWS olie.
Funktionalitet, holdbarhed og æstetik går op i en højere enhed

 Det er ikke hver dag, en trappe påkalder sig særlig opmærksomhed, men det er tilfældet med spindeltrappen i Saxo Banks hovedsæde, fortæller bankens facility manager, Jesper Vangslev Theill.

“Superflot” er blandt de positive udtryk, han hører fra bankens besøgende. 

Saxo Bank har til huse på Phillip Heymans Allé i Hellerup. Med en indretning, hvor der er lagt vægt på kunst på væggene og fritstående skulpturer i de stilrene lokaler, fremstår trappen med de smukke egeplanker som et kunstværk i egen ret. 

Trappen har åben adgang til alle etager, lange trin og åbne gelændere, hvilket bidrager til indtrykket af en moderne og smart, men også tidløs og kvalitetsbevidst indretning af bygningen.

Kastrup Gulve har haft fornøjelsen af at behandle gulvene og trappens 13 år gamle egetræsplanker, så de fremstår som nye. 

Efter behandling har Saxo Bank fået en meget robust trappe, hvis trin vil blive ved at fremstå flotte, selvom mange mennesker benytter den dagligt – ikke mindst fra stuen til førstesal – forklarer Jesper Vangslev Theill, der leende konstaterer, at trappen også er god at løbe op af.  

Trappen har åben adgang til alle etager, lange trin og åbne gelændere, hvilket bidrager til indtrykket af en moderne og smart, men også tidløs og kvalitetsbevidst indretning af bygningen.

Oliering med Premium HWS olie giver glød til trinene

Trappen er behandlet med den eksklusive Premium HWS olie, som Kastrup Gulve er eneforhandler af. For skulpturel eller ej, er en trappe først og fremmest en brugsgenstand.

Hver eneste dag bankes hæl efter hæl ned mod de samme slidflader. Derfor er trappens udseende helt afhængig af holdbarheden af dens overflade. Æstetik og holdbarhed skal gå op i en højere enhed.

Kastrup Gulve har 30 års erfaring med oliebehandling af trægulve og forhandler Premium HWS-olien, der er brugt overalt i Saxo Bank, og som gør gulvplankerne ekstra hårdføre overfor slid. Samtidig skaber olien glød i overfladen og et flot spil i træet, der fremhæver strukturen.

Spindeltrappen i Saxo Bank vil derfor fremstå flot i flere år trods hård behandling fra mange brugere. Derefter skal den igen have olie for at genvinde en frisk og naturlig glød.

Stilrent udtryk

Jesper Vangslev Theill konstaterer, at det er sjældent, man stopper op og tænker ”sikken en flot trappe,” men hos Saxo Bank er trappen bygningens signatur. Og når man har så flot en trappe, skal man absolut ikke gå på kompromis med behandlingen af den. “I sådan en proces handler det om tillid,” siger han.

De smukke plankegulve skaber sammenhæng og helhed i bygningen. I bankens travle hverdag er det med til at skabe et roligt indtryk sammen med en stærk fornemmelse af både kvalitet og eksklusivitet. 

Se også denne case fra Gorrissen Federspiel

Kundeudtalelser