Vi udfører alle former for gulvbehandling

Kastrup Gulve

Specialister i sildebensgulve

Abonnementsløsning på gulve

Eksklusive gulve siden 1991

logo arrow

kastrup gulve

Vores Mål og Hvad Vi Står For

Hos Kastrup Gulve går vi op i at lave et godt arbejdsmiljø, hvor vores team trives. Vi tror på, at når vores folk har det godt, kan du se det i det gode arbejde, vi laver. Vores mål er at være
de bedste inden for gulvverdenen ved at have god kommunikation og give dig den bedste service.

Vi bruger kun materialer i topkvalitet, og vi går aldrig på kompromis med sikkerheden. Vores team bliver også løbende uddannet, så vi altid er opdaterede.

Vi vil gerne, at du føler dig tryg, når du vælger Kastrup Gulve. Vi går op i at være professionelle og tage os godt af vores kunder. Så du kan roligt stole på os, når det handler om dine gulve.

kastrup gulve

Tryghed i gulvhøjde

Kastrup Gulve ApS er et kvalitetsbevidst gulvfirma. Vi udfører alle former for ydelser indenfor sildebensgulve, herunder er vi specialister indenfor overfladebehandlinger med hårdvoks olier.

Kastrup Gulve ApS har mange års erfaring fra gulvbranchen, og vore medarbejdere er erfarne håndværkere, der aldrig går på kompromis med kvaliteten. Vi kører primært på Sjælland.

kastrup gulve

5 års garanti

Hos os får du 5 års garanti på alle behandlinger. Gulve opfører sig meget forskelligt og har hver deres helt egen historie. Derfor starter en opgave altid med rådgivning om, hvad den bedste løsning er for jer.

Vi overholder aftaler og holder os i løbende kontakt med jer for at sikre, at arbejdet forløber efter planen.

Morten Clausen

88 81 10 15
Konduktør

Maja Mittag

88 81 10 15
Adm. direktør

VI DONERER 15% til

Foreningsarbejde

Heldigvis vokser mange op i trygge og gode rammer, mens andre desværre har mindre gode forudsætninger. Disse har behov for støtte og for at komme ind i sunde fællesskaber for at få succes og positive oplevelser. Dette er noget de unge kan bygge videre på, og som kan styrke deres karakter samt deres evne til at arbejde sammen med andre.

Derfor har Kastrup Gulve valgt at støtte foreningsarbejde med børn og unge i fokus – og bestyrelsen har valgt at donere 15% af hvert års overskud til dette formål.

Kundeudtalelser

Susanne Larsen
Susanne Larsen
Læs mere
Vi kan kun anbefale Kastrup Gulve 👌 Super flot arbejde og god service👌👌
Carsten
Carsten
Læs mere
De kunne komme allerede 4 dage efter jeg ringede. Kom til tiden og slibningen er super flot. Kan varmt anbefales.
Mikael
Mikael
Læs mere
Et reelt gulvfirma. Ikke amatører der har lejet en gulvsliber og kalder sig gulvmænd. Super tilfreds.
Elise
Elise
Læs mere
Et rigtig fint resultat med hard oil!
Charlotte
Charlotte
Læs mere
Meget tilfreds med service og dialog. Alt forløb fint og der blev fulgt samvittighedsfuldt op på alle aftaler. Kan i den grad anbefale Kastrup Gulve
Ulrick
Ulrick
Læs mere
Jeg synes Kastrup Gulve ApS har leveret et rigtig flot slutprodukt. De har derud over været meget fleksible i forbindelse med planlægning af behandlingen, således denne har kunne indpasses i det aktuelle projekt.