Behandling af
træterrasser

Specialister i sildebensgulve

Abonnementsløsning på gulve

Eksklusive gulve siden 1991

logo arrow

Slibning og oliering af træterrasser

Når vi behandler træterrasser, bruger vi Kastrup Gulve Premium olie i den bedst mulige kvalitet. Ønskes en særlig farve til din træterrasse, kan vi også klare dette.

Vi har et stort udvalg af farver og nuancer, så vi har helt sikkert noget det matcher din smag. Når vi behandler din træterrasse, sliber vi den først. Herefter går vi igang med olieringen. Oftest er vi færdige med projektet i løbet af et par dage, hvorefter du kan tage din nye flotte træterrasse i brug.

I sommerhalvåret får mange husejere bygget træterrasser. Få glemmer dog at træ er levende, og derfor skal passes og vedligeholdes. En træterrasse bliver udsat for al slagt vind og vejr, og falmer hvis ikke den får den rette behandling. Hvis du vil have en flot træterrasse mange år frem, skal den blandt andet mættes med god olie.

Kvalitetsbehandling af din nye træterrasse kan øge terrassens levetid betragteligt. Udover længere levetid, får du også en endnu flottere træterrasse. Heldigvis er der professionel hjælp at hente.

eller udfyld formularen

Vi giver gerne er godt tilbud på slibning og oliering af din træterrasse, og kan hjælpe dig uanset om du netop har fået bygget terrassen, eller den har et par år bag sig. Kontakt os for en god dialog & rådgivning.

Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer

Få tilbud på behandling af din træterrasse

Kontakt os for rådgivning og en god dialog om hvad vi kan gøre for dig og din træterrasse. Vi giver gerne er godt tilbud på slibning og oliering af din træterrasse, og kan hjælpe dig uanset om du netop har fået bygget terrassen, eller den har et par år bag sig. Du er velkommen til at ringe på telefon 88 81 10 15 eller udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Afspil video

Kundeudtalelser

Susanne Larsen
Susanne Larsen
Læs mere
Vi kan kun anbefale Kastrup Gulve 👌 Super flot arbejde og god service👌👌
Carsten
Carsten
Læs mere
De kunne komme allerede 4 dage efter jeg ringede. Kom til tiden og slibningen er super flot. Kan varmt anbefales.
Mikael
Mikael
Læs mere
Et reelt gulvfirma. Ikke amatører der har lejet en gulvsliber og kalder sig gulvmænd. Super tilfreds.
Elise
Elise
Læs mere
Et rigtig fint resultat med hard oil!
Charlotte
Charlotte
Læs mere
Meget tilfreds med service og dialog. Alt forløb fint og der blev fulgt samvittighedsfuldt op på alle aftaler. Kan i den grad anbefale Kastrup Gulve
Ulrick
Ulrick
Læs mere
Jeg synes Kastrup Gulve ApS har leveret et rigtig flot slutprodukt. De har derud over været meget fleksible i forbindelse med planlægning af behandlingen, således denne har kunne indpasses i det aktuelle projekt.