Overfladebehandling
af trægulv

Specialister i sildebensgulve

Abonnementsløsning på gulve

Eksklusive gulve siden 1991

logo arrow

Overfladebehandling af trægulve i absolut bedste kvalitet

Hos Kastrup Gulve finder du en af markedets førende eksperter inden for overfladebehandling af trægulve.
Vi bruger markedets bedste kvalitetsprodukter, og forlader aldrig en opgave før både vi og du er helt tilfredse med det endelige resultat.

Efter endt behandling i form af slibning eller afhøvling af dit trægulv, anbefales det at man giver gulvet en overfladebehandling, da dette ikke blot giver en flot finish, overfladebehandling af trægulve forlænger også gulvets levetid.
Forskellige overfladebehandlinger giver forskellige udtryk til trægulvet, og du kan selv præge slutresultatet ved at vælge mellem forskellige nuancer i den valgte overfladebehandling.
Vi tilbyder forskellige typer overfladebehandling af trægulve

Lud- og sæbebehandling

Overfladebehandling af trægulve med lud- og sæbebehandling lysner gulvet, og sikrer at gulvet ikke bliver gulligt. Denne type overfladebehandling af trægulve er følsom overfor snavs og slid, hvilket gør den velegnet til trægulve med mindre grad af daglig slitage.

eller udfyld formularen

Har du spørgsmål til hvilken type sildebensgulv der passer bedst til dig og dine behov, eller har du allerede besluttet dig? Kontakt os i dag.

Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer

Få rådgivning

og et uforpligtende tilbud

Er du i tvivl om hvilken type overfladebehandling der passer til lige netop dit trægulv, tager vi gerne en snak, så vi kan finde den optimale løsning til dig og dit behov.

kastrup gulve's

Hard Oil behandling

Når vi foretager oliebehandling af trægulve, bruger vi helst Hard Oil. Denne olie giver lige så effektivt og langtidsholdbart resultat som lakering, og går derudover også ind og olierer trægulvet så dit gulv får et elegant udtryk.
Når vi bruger oliebehandling til overfladebehandling af trægulve, kan du vælge mellem forskellige nuancer.

Dermed får du i høj grad indflydelse på det endelige udseende af dit trægulv. Vores oliebehandling kommer i mange forskellige nuancer, som standard tilbyder vi naturolie, men hvid og natur hvid er også meget populære farver.

Den perfekte

Lakering

Vælger du lakering som din overfladebehandling, får du en behandling med et særdeles holdbart resultat. Lakeringen lægger sig ovenpå trægulvet, og forhindrer derved slid på selve gulvbrædderne.

Denne form for overfladebehandling anbefales til trægulve med høj aktivitet som eksempelvis tungt befærdede gangarealer.

Afspil video

Kundeudtalelser

Susanne Larsen
Susanne Larsen
Læs mere
Vi kan kun anbefale Kastrup Gulve 👌 Super flot arbejde og god service👌👌
Carsten
Carsten
Læs mere
De kunne komme allerede 4 dage efter jeg ringede. Kom til tiden og slibningen er super flot. Kan varmt anbefales.
Mikael
Mikael
Læs mere
Et reelt gulvfirma. Ikke amatører der har lejet en gulvsliber og kalder sig gulvmænd. Super tilfreds.
Elise
Elise
Læs mere
Et rigtig fint resultat med hard oil!
Charlotte
Charlotte
Læs mere
Meget tilfreds med service og dialog. Alt forløb fint og der blev fulgt samvittighedsfuldt op på alle aftaler. Kan i den grad anbefale Kastrup Gulve
Ulrick
Ulrick
Læs mere
Jeg synes Kastrup Gulve ApS har leveret et rigtig flot slutprodukt. De har derud over været meget fleksible i forbindelse med planlægning af behandlingen, således denne har kunne indpasses i det aktuelle projekt.