Sildebensparket

Specialister i sildebensgulve

Abonnementsløsning på gulve

Eksklusive gulve siden 1991

logo arrow

Køb dit nye sildebensparket hos Kastrup Gulve

Sildebensparket er én af de mest eksklusive typer af gulv, der omdanner ethvert hjem til noget helt unikt. Sildeben fås i dag i mange forskellige varianter, og hos Kastrup Gulve ved vi godt, at den høje kvalitet er altafgørende for gulvets levetid.

Hos Kastrup Gulve tilbyder vi både levering, montering og færdigbehandling af smukke og slidstærke sildebensparketgulve, hvor du er garanteret et gulv, der holder i mange år uden behov for vedligeholdelse.

Hos os er kvaliteten omdrejningspunkt for de produkter, du finder hos os. Derfor får du også altid leveret dit sildebensparket som massive stave, der er nøje udvalgt blandt de bedste leverandører i branchen.

eller udfyld formularen

Har du spørgsmål til hvilken type sildebensgulv der passer bedst til dig og dine behov, eller har du allerede besluttet dig? Kontakt os i dag.

Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer

VI STÅR INDE FOR KVALITETEN AF ALT VORES ARBEJDE

Vi værner om alle detaljerne i vores sildebensparket

Et smukt sildebensparket kræver den helt rette efterbehandling og korrekt håndtering, hvis det skal ligge helt perfekt og leve i mange år. Hos Kastrup Gulve er vi blevet anerkendt i mere end 30 år for vores ærlige håndværk og professionelle tilgang til ethvert projekt. Der er intet, der er for stort eller for småt hos os, for vi mener, at alle har ret til smukke sildebensparketgulve.

Vi værner om de sidste detaljer, og det gælder fra start til slut. Derfor tilbyder vi også forskellige træsorter, så du kan få sildebensparket i eg, mørkt sildebensparket eller sildebensparket i røget eg.

Når du bestiller dit sildebensparket hos os, behøver du ikke have ondt i maven, som hvis du vælger et helt billigt sildebensparket.

Vi giver dig altid fem års garanti på alle behandlinger og hele 30 års garanti på træet. På den måde sikrer du dig et flot gulv, der kan leve gennem flere generationer.

Efterbehandling og vedligeholdelse af sildebensparket

Vi ved, at et nyt gulv ikke skal handle om årlig vedligeholdelse og besvær. Derfor tilbyder vi alle typer af efterbehandling på dine gulve, som også inkluderer den populære Premium HWS-oliebehandling, der sikrer at dine gulve forbliver glansfulde og slidstærke. På den måde kan du få et smukt sildebensparket, der vil være vedligeholdelsesfrit i op til 10 år.

Har dine sildeben brug for en opfriskning? Så står vi også klar til at hjælpe dig. Vi vedligeholder og tilbyder overfladebehandling af sildebensparket, og vi er specialister, når det kommer til professionel rådgivning af, hvordan dit sildebensparket skal vedligeholdes og slibes.

Vores gulvbehandlinger giver dig mulighed for selv at bestemme det endelige udtryk på dit sildebensparket. Her kan du blandt andet vælge mellem lud- og sæbebehandling, der gør træet lysere og modvirker gullige nuancer i træet. Vi tilbyder også farvet lak, der giver dig muligheden for et sildebensparket i grå, mørkere nuancer eller det, du går og drømmer om.

Kastrup Gulve i mere end 30 år

Vores historie rækker mere end 30 år tilbage. Kastrup Gulve er en familieejet virksomhed, der værner om kvalitet og det segment, der vælger holdbare kvalitetsløsninger til. Derfor har vi en kundeportefølje, der dækker over alt fra slotte og museer til liebhaverboliger og store firmadomiciler.

Fællesnævneren hos os er det unikke håndværk. Vi forstår os på kunder, der har særlige ønsker og en kræsen tilgang til de materialer, der får lov til at pynte i boligen. Hver eneste dag arbejder vi for at levere det unikke gulvhåndværk med sildebensparket, plankegulve og andre gulvtyper, så alle kan få lov til at nyde synet af smukt håndværk og kvalitetsgulve hver eneste dag.

Vælg et sildebensparket, der holder i mange år

Når det kommer til sildebensparket og pris, hænger de to ting uløseligt sammen. Du betaler nemlig for kvaliteten på dit gulv, og faktisk er der god grund til at investere lidt ekstra i et sildebensparket i eg eller en anden træsort, hvor kun de bedste leverandører er blevet udvalgt.

Når du vælger et billigt sildebensparket, er holdbarheden markant kortere end på et massivt sildebensparket af høj kvalitet. Derudover vil der typisk være langt mere vedligeholdelse ved et billigere gulv, som vil koste dig penge over en årrække for at bibeholde den flotte overflade.

Vælger du i stedet det gode håndværk og de bedste materialer, slipper du for bøvl og hyppig udskiftning af dit sildebensparket. I stedet kan det få lov til at leve gennem generationer, fortælle historier gennem årene og holde sig smukt i mange år uden nogen form for vedligeholdelse.

Hvad koster det at få lagt sildebensparket?

Hos os er der ingen faste priser på sildebensparket. Derfor kan vi ikke give en eksakt pris på sildebensparkets pris pr. m2 lægning, da det altid afhænger af dine ønsker og behov. Vi skræddersyer altid den bedste løsning til hver enkelt kunde, så der er mulighed for selv at komme med ønsker og få lige præcis det gulv, du går og drømmer om.

Hvis du ønsker at få et prisoverslag, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller ved at udfylde vores formular, så vi kan hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Vores specialister står altid klar med kyndig vejledning.

Vælg med hjertet, når du skal have nyt sildebensparket

Gulvet har en afgørende betydning i mange boliger i dag. Derfor vælger flere og flere at investere i det gode håndværk, hvor de får tryghed i gulvhøjde og et gulv, der er både glansfuldt og smukt i mange årtier.

Vi står for både levering, gulvlægning og efterbehandling, hvor du er garanteret fagprofessionelle håndværkere, der er uddannet med et stort fokus på netop den type af gulv, som du skal have lagt. På den måde kan du være tryg gennem hele processen og glæde dig over det færdige resultat.

Drømmer du om at få sildeben hjemme hos dig, på kontoret eller i andre erhvervslokaler? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi tilbyder altid et uforpligtende møde, hvor vi kan tale om dine drømme og på den måde hjælpe dig med at gøre dem til virkelighed.

Afspil video

Kundeudtalelser

Susanne Larsen
Susanne Larsen
Læs mere
Vi kan kun anbefale Kastrup Gulve 👌 Super flot arbejde og god service👌👌
Carsten
Carsten
Læs mere
De kunne komme allerede 4 dage efter jeg ringede. Kom til tiden og slibningen er super flot. Kan varmt anbefales.
Mikael
Mikael
Læs mere
Et reelt gulvfirma. Ikke amatører der har lejet en gulvsliber og kalder sig gulvmænd. Super tilfreds.
Elise
Elise
Læs mere
Et rigtig fint resultat med hard oil!
Charlotte
Charlotte
Læs mere
Meget tilfreds med service og dialog. Alt forløb fint og der blev fulgt samvittighedsfuldt op på alle aftaler. Kan i den grad anbefale Kastrup Gulve
Ulrick
Ulrick
Læs mere
Jeg synes Kastrup Gulve ApS har leveret et rigtig flot slutprodukt. De har derud over været meget fleksible i forbindelse med planlægning af behandlingen, således denne har kunne indpasses i det aktuelle projekt.