Overfladebehandling
af sildebensparket

Abonnementsløsning på gulve

Eksklusive gulve siden 1991

logo arrow

Den højeste kvalitet..

Vi er specialister i overfladebehandling, og når vi laver overfladebehandling af sildebensparket, så gør vi det professionelt og grundigt. Vi håndplukker vores folk til den enkelte slibeopgave, alt afhængig af opgavens art. Det er vigtigt for os altid at levere et stykke kvalitetsarbejde vi kan være stolte af. Derfor kan du regne med, at den overfladebehandling vi udfører, er udført efter alle kunstens regler.

Se gerne vores instagram profil, for billeder og referencer af overfladebehandlinger.

Sildebensparket tilfører klasse og elegance til et rum. Men for at gulvet holder sig så flot som muligt, er en overfladebehandling af sildebensparket en rigtig god investering for fremtiden. Med en overfladebehandling, forlænger du nemlig gulvets levetid.

Giv dit sildebensparket et personligt præg

Der findes et stort udvalg af produkter til overfladebehandling af sildebensparket, og alle giver de et forskelligt udtryk til træet. Du kan eksempelvis vælge mellem blanke overfladebehandlinger, matte, lyse og mørke. Er du i tvivl om hvilken overfladebehandling der er den rigtige for dit sildebensparket, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for vejledning.

 Til inspiration, har vi samlet nogle eksempler på overfladebehandling af sildebensparket her på siden.

eller udfyld formularen

Har du spørgsmål til hvilken type sildebensgulv der passer bedst til dig og dine behov, eller har du allerede besluttet dig? Kontakt os i dag.

Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer

VI VEJLEDER I VALG AF

Overfladebehandling af sildebensparket

Med adskillige års erfaring i bagagen, rådgiver og vejleder vi dig gerne i dit valg af overfladebehandling af sildebensparket, så vi sikrer at du får et gulv du bliver glad for mange år frem.
Vi giver gerne et tilbud, uanset om du først skal have lagt et nyt sildebensparket, eller har et eksisterende sildebensparket der skal have en slibning først.

Kontakt os her gennem hjemmesiden, eller ring til os på telefon: 88 81 10 15. Vi ser frem til at høre fra dig.

Afspil video

Kundeudtalelser