Premium HWS
oliebehandling

Specialister i sildebensgulve

Abonnementsløsning på gulve

Eksklusive gulve siden 1991

logo arrow

DEN OPTIMALE behandling til trægulve

Maksimal beskyttelse af gulvet med Premium HWS olie

Vores ubetinget bedste anbefaling til overfladebehandling af et trægulv er med Premium HWS olie. Den har alle fordele fra både lak og olie. Premium HWS olie er slidstærk, utrolig smuk og mat i overfladen og nem at vedligeholde. Olien hærder op efter den er smurt på, og skal derfor ikke genolieres. Med en Premium HWS olie vil man opleve at få den smukkeste overflade, og samtidig den mest vedligeholdelsesfrie overflade.
Premium HWS olie er velegnet til gulve med større slid, f.eks. børn/husdyr. Den er også velegnet til dig der gerne vil undgå årlige genolieringer. Kastrup Gulve benytter Premium HWS på overflader, hvor man tidligere har haft tradition for at lakere, f.eks. entre og køkken områder.

Styrken er den samme som lak, men udseendet er langt flottere. Holdbarheden er alt efter forbrug fra 5-10 år privat, og 2-5 år erhverv. Olien bliver ikke vasket væk, men skal slides af. Dette er årsagen til den forlængede levetid.

Hos Kastrup Gulve benytter vi udelukkende godkendte olier og lægger stor vægt på at tilbyde den bedste olie til netop din oliebehandling.

Har du gulve der er behandlet med Premium HWS olie, anbefaler vi vores Premium HWS vedligeholdelseskit, for at forlænge det smukke udseende og holdbarheden på dine gulve.

Ønsker du at overdrage ansvaret og vedligeholdelsen af dine nye gulve til os, så tilmeld dig vores abonnementsløsning her

Den bedste beskyttelse

Vi har udviklet vores egen olie til dit gulv

Hos Kastrup Gulve har vi behandlet trægulve med hårdvoksolie siden 2009. Vi har i over 10 år testet hårdvoksolier, og har erfaret at mange ikke har den optimale mathed, og andre ikke har den optimale styrke.

Det er ikke kun oliens slidstyrke og matheden der er væsentlige faktorer for os. Vi lægger også vægt på ingredienserne, da olien ikke må medføre lugtgener eller allergiske reaktioner hos vores kunder. Efter utallige besøg hos producenter rundt omkring i Europa samt messer har det lykkedes os at finde frem til et fantastisk produkt, som vi har udviklet i samarbejde med en tysk olieproducent.

Produktet hedder Premium HWS olie, og er en fantastisk overfladebehandling til alle slags trægulve, og det kan indfarves i 80 forskellige farver.

Vi er stolte af vores olie, og vi er stolte af at olien i dag bl.a. bruges hos Danmarks største advokat kontorer, revisionskontorer, og hos ISS.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Uanset om det drejer sig om en mindre eller en større opgave, kan du være sikker på at du i os har en pålidelig samarbejdspartner når det kommer til oliebehandling af dine gulve. Vi yder en både personlig og professionel service for erhvervsvirksomheder og privatkunder.

Vores omfattende erfaring fra projekter hos store danske virksomheder betyder at vi kan klare alle typer af opgaver uanset størrelse. Vi kører gerne ud og besigtiger opgaven med oliebehandling hos dig, uanset hvor på Sjælland du bor.

eller udfyld formularen

Udfyld kontaktformularen her eller ring til os, så aftaler vi nærmere om din oliebehandling.

Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer