Den optimale
oliebehandling

Specialister i sildebensgulve

Abonnementsløsning på gulve

Eksklusive gulve siden 1991

logo arrow

Maksimal beskyttelse af gulvet med Premium HWS olie

Vores ubetinget bedste anbefaling til overfladebehandling af et trægulv er med Premium HWS olie. Den har alle fordele fra både lak og olie. Premium HWS olie er slidstærk, utrolig smuk og mat i overfladen og nem at vedligeholde. Olien hærder op efter den er smurt på, og skal derfor ikke genolieres. Med en Premium HWS olie vil man opleve at få den smukkeste overflade, og samtidig den mest vedligeholdelsesfrie overflade.

Premium HWS olie er velegnet til gulve med større slid, f.eks. børn/husdyr. Den er også velegnet til dig der gerne vil undgå årlige genolieringer. Kastrup Gulve benytter Premium HWS på overflader, hvor man tidligere har haft tradition for at lakere, f.eks. entre og køkken områder.

Styrken er den samme som lak, men udseendet er langt flottere. Holdbarheden er alt efter forbrug fra 5-10 år privat, og 2-5 år erhverv.

Hos Kastrup Gulve benytter vi udelukkende godkendte olier og lægger stor vægt på at tilbyde den bedste olie til netop din oliebehandling.

Oliebehandling af trægulve i København

En oliebehandling med Premium HWS olie af trægulve giver gulvet en smuk og naturlig glans, og dermed får gulvet et friskt nyt look.


Hos Kastrup Gulve har vi gennem de sidste 30 år hjulpet utallige kunder med deres gulve. Dette har givet os stor erfaring med oliebehandling af trægulve med kvalitets produktet Premium HWS, særligt i København.

Som kunde hos os er du i erfarne og fagligt kompetente hænder. Vi lytter altid til dine ønsker og behov, hvor vi byder ind med vores faglige ekspertise, så vi i fællesskab finder den helt rette løsning for dit gulv. Derfor kan du trygt lade os stå for din oliebehandling i København

eller udfyld formularen

Udfyld kontaktformularen her eller ring til os, så aftaler vi nærmere om din oliebehandling.

Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer

Maksimal beskyttelse

Den optimale oliebehandling

En af fordelene ved en oliebehandling er, at man med den korrekte behandling får et utroligt holdbart gulv med en lang levetid, hvis det vedligeholdes på korrekt vis. Hos Kastrup Gulve benytter vi udelukkende godkendte olier, hvor vi har et stort fokus på at tilbyde den bedste olie til netop din oliebehandling.

Ønsker man en langtidsholdbar behandling af sit trægulv, bruger vi en hårdvoksolie kaldet Premium HWS, som er velegnet til gulv, der i højere grad udsættes for et dagligt større slid. Her opnås en større styrke og holdbarhed for gulvet. Derudover giver olien dit trægulv en rigtig flot glans. Uanset om det drejer sig om en større eller mindre opgave, har vi den faglige ekspertise og erfaring til at løse din opgave.

Som kunde hos os, kan du være sikker på, at vi er en pålidelig samarbejdspartner, der yder en professionel og personlige service. Gennem årene har vi hjulpet mange private og erhvervskunder med deres gulve.
Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig omkring dit gulv.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Uanset om det drejer sig om en mindre eller en større opgave, kan du være sikker på at du i os har en pålidelig samarbejdspartner når det kommer til oliebehandling af dine gulve. Vi yder en både personlig og professionel service for erhvervsvirksomheder og privatkunder.

Vores omfattende erfaring fra projekter hos store danske virksomheder betyder at vi kan klare alle typer af opgaver uanset størrelse. Vi kører gerne ud og besigtiger opgaven med oliebehandling hos dig, uanset hvor på Sjælland du bor.

Afspil video

Kundeudtalelser

Susanne Larsen
Susanne Larsen
Læs mere
Vi kan kun anbefale Kastrup Gulve 👌 Super flot arbejde og god service👌👌
Carsten
Carsten
Læs mere
De kunne komme allerede 4 dage efter jeg ringede. Kom til tiden og slibningen er super flot. Kan varmt anbefales.
Mikael
Mikael
Læs mere
Et reelt gulvfirma. Ikke amatører der har lejet en gulvsliber og kalder sig gulvmænd. Super tilfreds.
Elise
Elise
Læs mere
Et rigtig fint resultat med hard oil!
Charlotte
Charlotte
Læs mere
Meget tilfreds med service og dialog. Alt forløb fint og der blev fulgt samvittighedsfuldt op på alle aftaler. Kan i den grad anbefale Kastrup Gulve
Ulrick
Ulrick
Læs mere
Jeg synes Kastrup Gulve ApS har leveret et rigtig flot slutprodukt. De har derud over været meget fleksible i forbindelse med planlægning af behandlingen, således denne har kunne indpasses i det aktuelle projekt.