Oliebehandling
af trægulv

Abonnementsløsning på gulve

Eksklusive gulve siden 1991

logo arrow

DEN OPTIMALE behandling til trægulve

Maksimal beskyttelse af gulvet med Premium HWS olie

Oliebehandling af trægulve forlænger levetiden på dine gulve. Vores ubetinget bedste anbefaling til behandling af trægulve er med Premium HWS olie. Den har alle fordele fra både lak og hårdvoksolie. Premium HWS olie er slidstærk, utrolig smuk og mat i overfladen og nem at vedligeholde. Hårdvoksolien hærder op efter den er smurt på, og skal derfor ikke genolieres. Med en Premium HWS olie vil man opleve at få den smukkeste overflade, og samtidig den mest vedligeholdelsesfrie overflade.
Premium HWS olie er velegnet til gulve med større slid, f.eks. børn/husdyr. Den er også velegnet til dig der gerne vil undgå årlige genolieringer. Kastrup Gulve benytter Premium HWS på overflader, hvor man tidligere har haft tradition for at lakere, f.eks. entre og køkken områder.

Styrken er den samme som lak, men udseendet er langt flottere. Holdbarheden er alt efter forbrug fra 5-10 år privat, og 2-5 år erhverv. Hårdvoksolien bliver ikke vasket væk, men skal slides af. Dette er årsagen til den forlængede levetid. HWS olien er efter vores mening den bedste behandling af trægulve da du får alle fordelene fra både olie og lak.

Hos Kastrup Gulve benytter vi udelukkende godkendte olier og lægger stor vægt på at tilbyde den bedste olie til netop din oliebehandling af dit trægulv.

Har du gulve der er behandlet med Premium HWS olie, anbefaler vi vores Premium HWS vedligeholdelseskit, for at forlænge det smukke udseende og holdbarheden på dine gulve.

Ønsker du at overdrage ansvaret og vedligeholdelsen af dine nye gulve til os, så læs mere om og tilmeld dig vores abonnementsløsning til vedligeholdelse af gulve.

Den bedste beskyttelse

Vi har udviklet vores egen olie til dit gulv

 

Hos Kastrup Gulve er vi specialiseret i overfladebehandlinger af trægulve, herunder oliebehandling af trægulve. Vi har behandlet trægulve med hårdvoksolie siden 2009. Vi har i over 10 år testet hårdvoksolier, og har erfaret at mange ikke har den optimale mathed, og andre ikke har den optimale styrke.

Det er ikke kun oliens slidstyrke og matheden der er væsentlige faktorer for os. Vi lægger også vægt på ingredienserne, da olien ikke må medføre lugtgener eller allergiske reaktioner hos vores kunder. Efter utallige besøg hos producenter rundt omkring i Europa samt messer har det lykkedes os at finde frem til et fantastisk produkt, som vi har udviklet i samarbejde med en tysk olieproducent.

Produktet hedder Premium HWS olie, og er en fantastisk overfladebehandling til alle slags trægulve, og det kan indfarves i 80 forskellige farver. Denne alsidighed giver vores kunder stor frihed til at tilpasse deres gulves udseende til deres specifikke stil og behov, hvilket gør vores olie ideel til både moderne og traditionelle indretninger.

Vi er stolte af vores hårdvoksolie, og vi er stolte af at olien i dag bl.a. bruges hos Danmarks største advokatkontorer, revisionskontorer, og hos ISS. Vores engagement og dedikation til kvalitet har også ført til en stigende efterspørgsel fra både nye og tilbagevendende kunder, der værdsætter den holdbarhed og æstetik vores produkter tilbyder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Uanset omfanget af din opgave, er du garanteret en pålidelig partner i Kastrup Gulve. Vi tilbyder personlig og professionel service til både mindre og større erhverv. Vores omfattende erfaring med projekter for revisionsvirksomheder, advokatkontoret, restauranter og hoteller, sikrer at vi kan håndtere enhver opgave, stor som lille.

Vi tilbyder gerne en besigtigelse på din lokation. Vi opererer overalt på Sjælland og ser frem til at diskutere dit kommende projekt. Lad os vise dig, hvorfor vi er din foretrukne leverandør til overfladebehandling af dine gulve, og hvordan vi kan hjælpe med at forvandle og beskytte dine gulve.

eller udfyld formularen

Udfyld kontaktformularen her eller ring til os, så aftaler vi nærmere om din oliebehandling.

Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer