CASESTORY

Gorrissen Federspiel

Et førende dansk advokatfirma

logo arrow

Gorrissen Federspiel

Du finder ikke en knast i de massive egetræsgulve hos Gorrissen Federspiel. Gulvene der er lagt i sildebensmønter, har den fineste glød og et spil man ikke ser ret mange steder. Stavene er select sortering, også kaldet klasse 1.

De knap 9000m2 sildebensgulve i Axel Tower, betrædes til dagligt af knap 600 medarbejdere. Kravene til gulvene er en smuk, mat overflade, en flot glød og selvfølgelig en slidstærk overflade.

Kastrup Gulve har til opgave at sikre, at den smukke glød bibeholdes, til trods for et massivt pres på gulvene.

I kantinen hos Gorrissen Federspiel har man en kombination af over 500 dagligt besøgende, pesto og soltørrede tomater samt et olieret trægulv. En kombination de fleste vil mene ikke kan lade sig gøre.

Billeder fra Gorrissen Federspiel

Maksimal beskyttelse af gulvet med Premium HWS olie

For at lykkedes med opgaven har Kastrup Gulve været nødsaget til at finde frem til en olie, der kunne mere end de olier der fandtes på det danske marked.

De primære kriterier skulle være en lugtfri, slidstærk og mat olie. Efter en del resarch og test, er løsningen fundet, en Premium HWS olie fra en Tysk producent. Olien sikrer, at man kan fastholde en olieret overflade, selv i kantinen, hvor der er ekstra stort dagligt slid, og dermed undgå at skulle lakere gulvene.

Se også denne case fra Saxo Bank

Beskrivelse er på vej

Kundeudtalelser