CASESTORY

Gorrissen Federspiel

Et førende dansk advokatfirma

logo arrow

Gorrissen Federspiel

Du finder ikke en knast i de massive egetræsgulve hos Gorrissen Federspiel. Gulvene der er lagt i sildebensmønter, har den fineste glød og et spil man ikke ser ret mange steder. Stavene er select sortering, også kaldet klasse 1.

De knap 9000m2 sildebensgulve i Axel Tower, betrædes til dagligt af knap 600 medarbejdere. Kravene til gulvene er en smuk, mat overflade, en flot glød og selvfølgelig en slidstærk overflade.

Kastrup Gulve har til opgave at sikre, at den smukke glød bibeholdes, til trods for et massivt pres på gulvene.

I kantinen hos Gorrissen Federspiel har man en kombination af over 500 dagligt besøgende, pesto og soltørrede tomater samt et olieret trægulv. En kombination de fleste vil mene ikke kan lade sig gøre.

Billeder fra Gorrissen Federspiel

Maksimal beskyttelse af gulvet med Premium HWS olie

For at lykkedes med opgaven har Kastrup Gulve været nødsaget til at finde frem til en olie, der kunne mere end de olier der fandtes på det danske marked.

De primære kriterier skulle være en lugtfri, slidstærk og mat olie. Efter en del resarch og test, er løsningen fundet, en Premium HWS olie fra en Tysk producent. Olien sikrer, at man kan fastholde en olieret overflade, selv i kantinen, hvor der er ekstra stort dagligt slid, og dermed undgå at skulle lakere gulvene.

Se også denne case fra Saxo Bank

Beskrivelse er på vej

Kundeudtalelser

Susanne Larsen
Susanne Larsen
Læs mere
Vi kan kun anbefale Kastrup Gulve 👌 Super flot arbejde og god service👌👌
Carsten
Carsten
Læs mere
De kunne komme allerede 4 dage efter jeg ringede. Kom til tiden og slibningen er super flot. Kan varmt anbefales.
Mikael
Mikael
Læs mere
Et reelt gulvfirma. Ikke amatører der har lejet en gulvsliber og kalder sig gulvmænd. Super tilfreds.
Elise
Elise
Læs mere
Et rigtig fint resultat med hard oil!
Charlotte
Charlotte
Læs mere
Meget tilfreds med service og dialog. Alt forløb fint og der blev fulgt samvittighedsfuldt op på alle aftaler. Kan i den grad anbefale Kastrup Gulve
Ulrick
Ulrick
Læs mere
Jeg synes Kastrup Gulve ApS har leveret et rigtig flot slutprodukt. De har derud over været meget fleksible i forbindelse med planlægning af behandlingen, således denne har kunne indpasses i det aktuelle projekt.