Kastrup Gulve lægger gulve for Dinesen

Dinesen er kendt for sin kompromisløse kvalitet verden over.

logo arrow

I fem generationer har Dinesens savværk leveret den allerbedste kvalitet i trægulve.

Derfor går Dinesen heller ikke på kompromis med sine certificerede gulvlæggere – Kastrup Gulve er stolt af at være blandt dem.

Før Dinesen lader samarbejdspartnere om at behandle sine gulvplanker, bliver håndværkerne efteruddannet på Dinesen Academy. For at Dinesen kan leve op til sine kundegarantier, er det vigtigt at alle detaljer er på plads.

Samarbejdet med Kastrup Gulve har været godt, og hos Dinesen oplever man, at Kastrup Gulve lever op til kravet om at levere en kundeservice i topklasse.

Stærk rådgivning om gulvbehandling

”Kastrup Gulve er stærke i rådgivning. Det giver tryghed for kunderne, at de er faglige og professionelle. Medarbejderne hos Kastrup Gulve har stor viden om og ekspertise i at behandle trægulve, og de er gode til at samarbejde med andre håndværkere,” siger Key Account Manager hos Dinesen, Keld Møller, om samarbejdet med Kastrup Gulve.

Han fortsætter: ”De giver en god kundeservice, og så er det jo generelt nogle behagelige mennesker at arbejde sammen med.”
Og hos Kastrup Gulve er direktør Maja Mittag stolt af samarbejdet:
”Det er en enorm tilfredsstillelse at arbejde sammen med en virksomhed, der er perfektionister ud i alle detaljer, hvor man tænker årtier – nogle gange århundreder – frem, og hvor der er en ægte stræben efter at levere det allerypperste,” siger hun og tilføjer:
”Vi arbejder selv meget med kvalitet i håndværket og i vores kundeservice, men ingen tvivl om, at det har givet os en helt ny dimension, at vores folk har været igennem Dinesen Academy.”

Gulv til generationer

Dinesen træ bliver udvalgt af to skovingeniører, der rejser rundt i skovområder, primært i Sydtyskland i Schwarzwald, for at vurdere træernes kvalitet. Dinesens skovingeniører udvælger typisk douglasgraner, som er 75-90 år gamle og ca. 80 meter høje. Egetræsplankerne udskæres typisk af egetræer, som er omkring 200 år gamle.

”Vores udvælgelsesmetode er helt unik, og vi har meget specifikke krav. Det er en passion for træ, der er nedarvet gennem generationer i vores virksomhed – og der er også mange generationer, der har været med til at pleje de træer, vi ender med at gøre til planker,” siger Keld Møller og fortsætter:

”Vi har ventet på træerne i op til 200 år. Vi leverer gulve til generationer, og et gulv skal også gerne kunne ligge i 200 år. Vi tænker meget i bæredygtighed også ud fra et princip om holdbarhed. Et gulv skal kunne bruges. Det skal ligge i mange år og tåle en masse slid. Og så forlanger vores kunder, at det skal være mere end bare godt. Det skal vores leverandører kunne leve op til,” slutter han.

Der ligger blandt andet gulve fra Dinesen i Frederik den 8. palæ/Kronprinsparrets palæ, på Statens Museum for Kunst, på AROS og på Saatchi Gallery i London. Også på toprestauranter i Danmark ligger Dinesen-gulve, hvilket har inspireret en del amerikanere på ferie i Danmark til selv at anskaffe sig trægulve af den allerbedste kvalitet. 75 procent af al Dinesens produktion går til eksportmarkeder.

Kundeudtalelser