Vi tilbyder alt indenfor

Gulvbehandlinger

Specialister i sildebensgulve

Abonnementsløsning på gulve

Eksklusive gulve siden 1991

logo arrow

kastrup gulve

Eksperter i gulvafslibning

Når man vælger afslibning af sit gulv, må man beslutte, hvilken efterbehandling der er den mest fordelagtige: Lak -, lud – eller oliebehandling. Selve afslibningen kræver, at rummet skal være tomt og kan give nogle støvgener.

kastrup gulve

Den optimale oliebehandling

Oliebehandling er specielt hensigtsmæssig til mørke træsorter, som får en flot farve og en slidstærk overflade. Når man har valgt at få oliebehandlet sine gulve, er det vigtigt at man holder dem godt.

kastrup gulve

Professionel lakering af gulv

Lakering udføres på alle træsorter og er især velegnet til gulve, hvor der er meget slitage. Et lakeret gulv får en flot og blank overfade. Holdbarheden er lang ved lakerede gulve. Vi har mere end 10 års erfaring med lakering af gulve.

kastrup gulve

Elegant lud og sæbebehandling

Lud- og sæbebehandling er en behandling, der gør træet lysere og modvirker, at træet bliver gulligt. Et ludbehandlet gulv fremstår meget flot og elegant men er også mere følsomt overfor slid. Skal behandles skånsomt.

kastrup gulve

Behandling af træterrasser

Hvis du vil have en flot træterrasse mange år frem, skal den blandt andet mættes med god olie. Kvalitetsbehandling af din nye træterrasse kan øge terrassens levetid betragteligt. Udover længere levetid, får du også en endnu flottere træterrasse.

Kundeudtalelser

Susanne Larsen
Susanne Larsen
Læs mere
Vi kan kun anbefale Kastrup Gulve 👌 Super flot arbejde og god service👌👌
Carsten
Carsten
Læs mere
De kunne komme allerede 4 dage efter jeg ringede. Kom til tiden og slibningen er super flot. Kan varmt anbefales.
Mikael
Mikael
Læs mere
Et reelt gulvfirma. Ikke amatører der har lejet en gulvsliber og kalder sig gulvmænd. Super tilfreds.
Elise
Elise
Læs mere
Et rigtig fint resultat med hard oil!
Charlotte
Charlotte
Læs mere
Meget tilfreds med service og dialog. Alt forløb fint og der blev fulgt samvittighedsfuldt op på alle aftaler. Kan i den grad anbefale Kastrup Gulve
Ulrick
Ulrick
Læs mere
Jeg synes Kastrup Gulve ApS har leveret et rigtig flot slutprodukt. De har derud over været meget fleksible i forbindelse med planlægning af behandlingen, således denne har kunne indpasses i det aktuelle projekt.