Privat & erhverv
gulvlægning af fagfolk

Specialister i sildebensgulve

Abonnementsløsning på gulve

Eksklusive gulve siden 1991

logo arrow

Vi tilbyder gulvlægning i private boliger såvel som i erhvervsbygninger

og har et tæt samarbejde med anerkendte gulvproducenter. Vi benytter kun de bedste materialer når du skal have nyt gulv. Med vores ekspertise er du altid garanteret et storslået resultat. Hos Kastrup Gulve har vi betydelig erfaring inden for at lægge nyt gulv og står gerne til rådighed med rådgivning om dette. Dette er en af vores absolutte spidskompetencer og udføres naturligvis kun af uddannede fagfolk.

Ingen opgaver er ens, derfor vil vi vurdere din opgave helt specifikt og personligt. I sparring med dig vil vi udarbejde et uforpligtende tilbud på gulvlægning og relaterede efterbehandlinger. Når man kontakter Kastrup Gulve for rådgivning om f.eks. afhøvling eller en anden form for gulvservice på Sjælland, er man sikker på individuel og professionel vejledning af uddannede specialister indenfor området. Her går man bestemt ikke på kompromis med de højeste standarder, hverken håndværks- og eller rådgivningsmæssigt. Kastrup Gulve servicerer kunder spredt ud over hele Sjælland, og uanset om der er tale om private kunder eller erhvervskunder, kan man forvente dedikation.

eller udfyld formularen

Vores dygtige håndværkere hjælper dig til at vælge det helt rigtige gulv til ethvert rum. Vi er dedikerede til godt håndværk og resultatet af vores gulvlægning vil tale for sig selv.

Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer

Afspil video

Kundeudtalelser

Susanne Larsen
Susanne Larsen
Læs mere
Vi kan kun anbefale Kastrup Gulve 👌 Super flot arbejde og god service👌👌
Carsten
Carsten
Læs mere
De kunne komme allerede 4 dage efter jeg ringede. Kom til tiden og slibningen er super flot. Kan varmt anbefales.
Mikael
Mikael
Læs mere
Et reelt gulvfirma. Ikke amatører der har lejet en gulvsliber og kalder sig gulvmænd. Super tilfreds.
Elise
Elise
Læs mere
Et rigtig fint resultat med hard oil!
Charlotte
Charlotte
Læs mere
Meget tilfreds med service og dialog. Alt forløb fint og der blev fulgt samvittighedsfuldt op på alle aftaler. Kan i den grad anbefale Kastrup Gulve
Ulrick
Ulrick
Læs mere
Jeg synes Kastrup Gulve ApS har leveret et rigtig flot slutprodukt. De har derud over været meget fleksible i forbindelse med planlægning af behandlingen, således denne har kunne indpasses i det aktuelle projekt.