Privat & erhverv
gulvlægning af fagfolk

Abonnementsløsning på gulve

Eksklusive gulve siden 1991

logo arrow

Vi tilbyder gulvlægning i private boliger såvel som i erhvervsbygninger

Hos Kastrup gulve har vi et tæt samarbejde med anerkendte gulvproducenter. Vi benytter os kun af de bedste materialer når du skal have lagt nyt gulv. Med vores ekspertise er du altid garanteret et storslået resultat. Vi har betydelig erfaring inden for at lægge nyt gulv og står gerne til rådighed med rådgivning om dette. Gulvlægning er en af vores absolutte spidskompetencer og udføres naturligvis kun af uddannede fagfolk.

Ingen opgave er ens, derfor vil vi vurdere din opgave helt specifikt og personligt. I sparring med dig vil vi udarbejde et uforpligtende tilbud på gulvlægning og relaterede efterbehandlinger. Når man kontakter Kastrup Gulve for rådgivning om f.eks. afhøvling eller en anden form for gulvservice på Sjælland, er man sikker på individuel og professionel vejledning af uddannede specialister indenfor gulvlægning og behandling af gulve. Her går vi bestemt ikke på kompromis med de højeste standarder, hverken håndværks- og eller rådgivningsmæssigt. Kastrup Gulve servicerer kunder spredt ud over hele Sjælland, og uanset om der er tale om private kunder eller erhvervskunder, kan man forvente dedikation.

eller udfyld formularen

Vores dygtige håndværkere hjælper dig til at vælge det helt rigtige gulv til ethvert rum. Vi er dedikerede til godt håndværk og resultatet af vores gulvlægning vil tale for sig selv.

Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer

Afspil video

Kundeudtalelser