Professionel
lakering af gulve

Specialister i sildebensgulve

Abonnementsløsning på gulve

Eksklusive gulve siden 1991

logo arrow

Lakering af gulv giver et langvarigt resultat

Den daglige rengøring foretages ved støvsugning eller ved vask med et rengøringsmiddel specielt udviklet til lakerede gulve. Der må ikke benyttes sulfoholdige midler.

Vedligehold, efter lakering af gulv, foretages med en opvredet klud og sorte mærker fjernes med rensebenzin. Gulvet må ikke vaskes, og der må ikke lægges store tæpper den første uge efter lakering af gulv. Hvis man giver gulvet voks eller polish kan gulvet ikke genlakeres, før det er blevet slebet på ny. Det anbefales yderligere at sætte filtdupper under borde og stole.

Ved lakering af gulv får gulvet en slidstærk og elegant overflade. Vores erfaring siger, at der er stor forskel på behovet for slidstyrken i lakken, alt afhængig af om det er til privat eller erhvervsmæssig brug. Vores anbefaling er, at man bør undgå selv at lakere sit gulv, da det er vanskeligt at opnå et tilfredsstillende resultat; og får man ved et uheld fordelt lakken forkert, skal gulvet slibes på ny og behandles på ny.

Så der er ikke plads til fejlbehandling.

eller udfyld formularen

Har du spørgsmål til forskellen mellem oliebehandling og lakering, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer

Ring til os for et uforpligtende tilbud

Det kræver særlig ekspertise at sikre et smukt og holdbart resultat. Fordelen ved lakering er, at træet får en flot, blank overflade, hvor olien fremhæver årer og “spillet” i træet. Med os som gulvspecialist, er du garanteret en slidstærk overflade, som vil forblive smuk i mange år. Hos Kastrup Gulve kan man forvente dedikation til opgaven uanset om om det drejer sig om lakering af gulv eller en større opgave. Vi vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt. Hos os er du garanteret en sublim og personlig service på netop din opgave med lakering af gulv. Hver gang.

KVALITETS GULVLAKERING

København og omegn

Hos Kastrup Gulve går vi op i kvalitetsprodukter. Gulvlakering er én af vores spidskompetencer, hvilket det færdige produkt altid bærer præg af.

Et trægulv kan være noget af det smukkeste når det er velholdt og velplejet. Er det flere generationer siden at dit trægulv sidst fik en kærlig behandling, kan det desværre ses. Gulvet kan ved vedvarende slid miste sin glans og komme til at se trist ud. Det er der heldigvis råd for.

Vi bruger kun de

Absolut bedste produkter

Mange på udkig efter kvalitetsbehandling af deres trægulve, efterspørger lakering.

Efter adskillige år i branchen, har vi fundet noget der er endnu bedre. Nemlig HardOil, der er en naturlig, modificeret hårdolie til imprægnering af parket og andre typer trægulve. Med en HardOil gulvbehandling, får du både oliering, og lakering i ét, da olien, som navnet også indikerer, bliver hård og modstandsdygtig overfor alle typer belastninger.


Herudover er den også utrolig flot, og kan tones i flere forskellige nuancer, alt efter hvilket look du går efter. Under vores referencer ser du forskellige eksempler på hvordan et gulv kan komme til sin ret efter en HardOil gulvbehandling.

Afspil video

Kundeudtalelser

Susanne Larsen
Susanne Larsen
Læs mere
Vi kan kun anbefale Kastrup Gulve 👌 Super flot arbejde og god service👌👌
Carsten
Carsten
Læs mere
De kunne komme allerede 4 dage efter jeg ringede. Kom til tiden og slibningen er super flot. Kan varmt anbefales.
Mikael
Mikael
Læs mere
Et reelt gulvfirma. Ikke amatører der har lejet en gulvsliber og kalder sig gulvmænd. Super tilfreds.
Elise
Elise
Læs mere
Et rigtig fint resultat med hard oil!
Charlotte
Charlotte
Læs mere
Meget tilfreds med service og dialog. Alt forløb fint og der blev fulgt samvittighedsfuldt op på alle aftaler. Kan i den grad anbefale Kastrup Gulve
Ulrick
Ulrick
Læs mere
Jeg synes Kastrup Gulve ApS har leveret et rigtig flot slutprodukt. De har derud over været meget fleksible i forbindelse med planlægning af behandlingen, således denne har kunne indpasses i det aktuelle projekt.