Elegant lud og
sæbe­behandling

Specialister i sildebensgulve

Abonnementsløsning på gulve

Eksklusive gulve siden 1991

logo arrow

Ludbehandling af netop dit gulv

Ludbehandling og efterfølgende sæbebehandling er behandlinger, der gør træet lysere og modvirker, at træet bliver gulligt. Et ludbehandlet gulv fremstår meget flot og elegant, men er også mere følsomt for slitage. Derfor skal det behandles med skånsomt og vedligeholdes med sæbe eller sæbespåner. Hos Kastrup Gulve har vi mangeårig erfaring inden for ludbehandling og efterbehandling af gulve, og vi står gerne til rådighed med rådgivning om netop denne type behandling.

Er du på udkig efter en anden behandling til dit trægulv, kan vores populære Premium HWS oliebehandling måske være løsningen. Kontakt os gerne for rådgivning og vejledning.

eller udfyld formularen

Vi lytter til dine ønsker og forstår dine behov. På denne måde får du den helt rigtige ludbehandling til din bolig eller arbejdsplads.

Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer

Vi lytter til dine ønsker og forstår dine behov

Ingen opgaver er ens, derfor vurderer vi gerne din opgave ved personligt fremmøde. På denne måde får du den helt rigtige ludbehandling til din bolig eller arbejdsplads. Ring venligst på 88 81 10 15 eller udfyld kontaktformularen via linket her, så hører du fra os angående ludbehandling og tilknyttede services. Vores uddannede håndværkere hjælper dig til at vælge den helt rigtige behandling til dine trægulve.

Afspil video

Kundeudtalelser

Susanne Larsen
Susanne Larsen
Læs mere
Vi kan kun anbefale Kastrup Gulve 👌 Super flot arbejde og god service👌👌
Carsten
Carsten
Læs mere
De kunne komme allerede 4 dage efter jeg ringede. Kom til tiden og slibningen er super flot. Kan varmt anbefales.
Mikael
Mikael
Læs mere
Et reelt gulvfirma. Ikke amatører der har lejet en gulvsliber og kalder sig gulvmænd. Super tilfreds.
Elise
Elise
Læs mere
Et rigtig fint resultat med hard oil!
Charlotte
Charlotte
Læs mere
Meget tilfreds med service og dialog. Alt forløb fint og der blev fulgt samvittighedsfuldt op på alle aftaler. Kan i den grad anbefale Kastrup Gulve
Ulrick
Ulrick
Læs mere
Jeg synes Kastrup Gulve ApS har leveret et rigtig flot slutprodukt. De har derud over været meget fleksible i forbindelse med planlægning af behandlingen, således denne har kunne indpasses i det aktuelle projekt.