Slidstærkt & fugefrit
epoxygulv

Specialister i sildebensgulve

Abonnementsløsning på gulve

Eksklusive gulve siden 1991

logo arrow

Epoxygulv – også kendt som fugefrit gulv...

– bliver mere og mere populært i danske virksomheder, da det både er et stærkt og rengøringsvenligt gulv. Gulvet bruges ofte i industrielle sammenhænge, fx i form af et lagergulv eller på autoværkstedet.

I mange år har epoxygulve primært været brugt i virksomheder, men det er også begyndt at finde sin vej ind i de danske hjem pga. gulvets stærke egenskaber.

I de danske hjem ses gulvet oftest i garagerne, men bruges efterhånden også i flere køkkener og badeværelser.

Epoxygulve er nemme at rengøre, og utrolig slidstærke, og kan derfor stort set bruges i alle rum. Ved epoxygulv forstås en belægning, der udlægges som mørtel eller flydende form, hvorefter hærdning gør det til en sammenhængende gulvflade.

eller udfyld formularen

Du er velkommen til at ringe til os eller udfylde kontaktformularen, så hører du fra os angående epoxygulv og tilknyttede services.

Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer

Et epoxygulv er karakteriseret ved

at det ikke behøver andre fuger end dét, som er nødvendigt af hensyn til den underliggende konstruktion. Dermed bliver overfladen uden fuger eller sprækker, og du kan forvente et slidstærkt, skridsikkert og rengøringsvenligt gulv. Epoxygulve findes i flere forskellige farver. Hvis du er ude efter en gulvtype, der er slidstærk og let at rengøre, skal du vælge epoxygulv. Vores uddannede håndværkere hjælper dig til at vælge det helt rigtige gulv til dine lokaler. Vi ved, at ikke alle opgaver er ens og kører derfor gerne ud til dig og besigtiger opgaven, efter fremsendelse af prisoverslag.

Afspil video

Kundeudtalelser

Susanne Larsen
Susanne Larsen
Læs mere
Vi kan kun anbefale Kastrup Gulve 👌 Super flot arbejde og god service👌👌
Carsten
Carsten
Læs mere
De kunne komme allerede 4 dage efter jeg ringede. Kom til tiden og slibningen er super flot. Kan varmt anbefales.
Mikael
Mikael
Læs mere
Et reelt gulvfirma. Ikke amatører der har lejet en gulvsliber og kalder sig gulvmænd. Super tilfreds.
Elise
Elise
Læs mere
Et rigtig fint resultat med hard oil!
Charlotte
Charlotte
Læs mere
Meget tilfreds med service og dialog. Alt forløb fint og der blev fulgt samvittighedsfuldt op på alle aftaler. Kan i den grad anbefale Kastrup Gulve
Ulrick
Ulrick
Læs mere
Jeg synes Kastrup Gulve ApS har leveret et rigtig flot slutprodukt. De har derud over været meget fleksible i forbindelse med planlægning af behandlingen, således denne har kunne indpasses i det aktuelle projekt.