Miljøvenligt
linoleumsgulv

Specialister i sildebensgulve

Abonnementsløsning på gulve

Eksklusive gulve siden 1991

logo arrow

Linoleum er et svanemærket naturprodukt

der har været anvendt i over 150 år. Linoleumsgulve er slidstærke og kan holde til store belastninger.

Vores producenter tilbyder minimum 25 års garanti på materialerne. Linoleum kan anvendes i stort set alle rum, men findes dog primært i institutioner, på skoler, i køkkener, ved sundhedsvæsenet og i butikker. Linoleumsgulv findes i et utal af varianter med forskellige farver og mønstrer.

Det er kun fantasien der sætter grænser. Linoleum, der er et 100% naturprodukt også kaldet naturgummi, består af linolie, harpiks, træ- og korkmel, kalksten og jute. Linoleumsgulv består næsten udelukkende af bæredygtige råstoffer og har en fremragende miljøbalance.

Det er enormt slidstærkt materiale og er derfor velegnet til rum med stor aktivitet. Den ru overflade gør, at snavs og skidt ikke ses så let, så det er nemt at holde rent.

eller udfyld formularen

Få flere gode råd vedrørende linoleumsgulv. Vores uddannede medarbejdere hjælper dig til at vælge det helt rigtige linoleum for dig. Kontakt os i dag.

Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer

Korrekt rengøring af linoleumsgulve er vigtigt da overfladen ellers kan tage skade.

Det anbefales at følge leverandørens anvisning til rengøring og vedligeholdelse af gulvet, for at bevare gulvets unikke egenskaber. Til daglig rengøring anvendes en tør eller fugtig moppe, eller støvsugning. Gulvet bør kun vaskes efter behov. På mange gulvbelægninger kan der foretages en polishbehandling, der kan gøre gulvbelægningen mere rengøringsvenlig, give gulvbelægningen glans eller kan beskytte gulvet. Til linoleum må ikke anvendes rengøringsmidler med en pH-værdi over 9. Alkaliske midler (brun sæbe, soda, lud, skurepulver og lignende) må ikke anvendes, da de angriber linoleumsbelægningen.

Afspil video

Kundeudtalelser

Susanne Larsen
Susanne Larsen
Læs mere
Vi kan kun anbefale Kastrup Gulve 👌 Super flot arbejde og god service👌👌
Carsten
Carsten
Læs mere
De kunne komme allerede 4 dage efter jeg ringede. Kom til tiden og slibningen er super flot. Kan varmt anbefales.
Mikael
Mikael
Læs mere
Et reelt gulvfirma. Ikke amatører der har lejet en gulvsliber og kalder sig gulvmænd. Super tilfreds.
Elise
Elise
Læs mere
Et rigtig fint resultat med hard oil!
Charlotte
Charlotte
Læs mere
Meget tilfreds med service og dialog. Alt forløb fint og der blev fulgt samvittighedsfuldt op på alle aftaler. Kan i den grad anbefale Kastrup Gulve
Ulrick
Ulrick
Læs mere
Jeg synes Kastrup Gulve ApS har leveret et rigtig flot slutprodukt. De har derud over været meget fleksible i forbindelse med planlægning af behandlingen, således denne har kunne indpasses i det aktuelle projekt.