CE-MÆRKET
vinylgulv

Specialister i sildebensgulve

Abonnementsløsning på gulve

Eksklusive gulve siden 1991

logo arrow

Et vinylgulv er et robust gulv, der er let at gøre rent.

Vinyl er den daglige betegnelse for PVC, der er et kunststof med en række gode egenskaber, der bl.a. gør det velegnet som gulv i institutioner og på hospitaler. For at opnå de ønskede egenskaber tilsættes forskellige hjælpematerialer ved fabrikationen, fx stabilisatorer, blødgørere, farvestoffer og eventuelt fyldstoffer.

Et vinylgulv er ofte forsynet med en rengøringsvenlig og slidstærk overfladebeskyttelse. Gulvet passer derfor godt ind i miljøer, der udsættes for ekstra slid. Herudover kan gulvet modstå vand, er brandsikkert og støjdæmpende. Hvis du er ude efter en gulvtype, der skal være let at rengøre samt tåle hverdagens slitage, så er vinylgulv en rigtig god løsning.

Med vinylgulve har du mulighed for at vælge mellem adskillige flotte designs. Et vinylgulv kan både ligne trægulve og stengulve, og du har derfor muligheden for at vælge lige dét udseende, du ønsker for dit gulv – og så beholder du stadig den stærke overflade.

eller udfyld formularen

Du er meget velkommen til at ringe til os eller udfylde kontaktformularen, så hører du fra os angående vinylgulve og tilknyttede services.

Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer

Vores uddannede håndværkere hjælper dig til at vælge det helt rigtige gulv til dine lokaler.

Hos Kastrup Gulve udfører vi primært vinylbelægninger på skoler, institutioner samt plejehjem. Alle vores vinylgulve er CE-mærket og af højeste kvalitet, der sikrer lang levetid uden særlig vedligeholdelse. Vi ved, at hver sag aldrig er ens, og vi kommer derfor gerne ud og finder den bedste løsning til dig, efter fremsendelse af prisoverslag.

Afspil video

Kundeudtalelser

Susanne Larsen
Susanne Larsen
Læs mere
Vi kan kun anbefale Kastrup Gulve 👌 Super flot arbejde og god service👌👌
Carsten
Carsten
Læs mere
De kunne komme allerede 4 dage efter jeg ringede. Kom til tiden og slibningen er super flot. Kan varmt anbefales.
Mikael
Mikael
Læs mere
Et reelt gulvfirma. Ikke amatører der har lejet en gulvsliber og kalder sig gulvmænd. Super tilfreds.
Elise
Elise
Læs mere
Et rigtig fint resultat med hard oil!
Charlotte
Charlotte
Læs mere
Meget tilfreds med service og dialog. Alt forløb fint og der blev fulgt samvittighedsfuldt op på alle aftaler. Kan i den grad anbefale Kastrup Gulve
Ulrick
Ulrick
Læs mere
Jeg synes Kastrup Gulve ApS har leveret et rigtig flot slutprodukt. De har derud over været meget fleksible i forbindelse med planlægning af behandlingen, således denne har kunne indpasses i det aktuelle projekt.