Sildebensgulve
Flotte og elegante trægulve

Specialister i sildebensgulve

Abonnementsløsning på gulve

Eksklusive gulve siden 1991

logo arrow

Lad Kastrup Gulve lægge dit nye sildebensgulv

Sildebensgulve går også under navnet sildebensparket. Kært barn har mange navne, og netop sildebensgulve er yderst populære hos vores kunder.

Vores sildebensgulve er meget populære, og det betyder meget for os at levere et stykke solidt kvalitetshåndværk ved hver eneste gulvopgave. Derfor bruger vi kun de bedste olie- og efterbehandlinger, der giver dig et vedligeholdelsesfrit gulv i op mod 10 år.

Hos Kastrup Gulve tilbyder vi både levering, montering samt færdigbehandling af smukke og stærke sildebensgulve. Kastrup Gulve er en familieejet virksomhed, og vi har lagt, og udført behandlinger af sildebensgulve siden starten af 90’erne. Du er som kunde i yderst erfarne hænder hos os.

eller udfyld formularen

Har du spørgsmål til hvilken type sildebensgulv der passer bedst til dig og dine behov, eller har du allerede besluttet dig? Kontakt os i dag.

Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer

LAS OS KLARE ARBEJDET

Hvis kvaliteten betyder noget for dig

Som kunde hos os får du 5 års garanti på alle vores behandlinger. Selve træet giver vi 30 års garanti på. Sildebensgulve er slidstærke, og vi forsikrer dig for at du ikke kommer til at fortryde dit valg af gulvtype. Sildebensgulve øger værdien i din bolig, og du får med denne gulvtype et flot gulv resten af din levetid.

Afspil video

Kundeudtalelser

Susanne Larsen
Susanne Larsen
Læs mere
Vi kan kun anbefale Kastrup Gulve 👌 Super flot arbejde og god service👌👌
Carsten
Carsten
Læs mere
De kunne komme allerede 4 dage efter jeg ringede. Kom til tiden og slibningen er super flot. Kan varmt anbefales.
Mikael
Mikael
Læs mere
Et reelt gulvfirma. Ikke amatører der har lejet en gulvsliber og kalder sig gulvmænd. Super tilfreds.
Elise
Elise
Læs mere
Et rigtig fint resultat med hard oil!
Charlotte
Charlotte
Læs mere
Meget tilfreds med service og dialog. Alt forløb fint og der blev fulgt samvittighedsfuldt op på alle aftaler. Kan i den grad anbefale Kastrup Gulve
Ulrick
Ulrick
Læs mere
Jeg synes Kastrup Gulve ApS har leveret et rigtig flot slutprodukt. De har derud over været meget fleksible i forbindelse med planlægning af behandlingen, således denne har kunne indpasses i det aktuelle projekt.