Sildebensgulv i Køge

Specialister i sildebensgulve

Abonnementsløsning på gulve

Eksklusive gulve siden 1991

logo arrow

Din foretrukne leverandør af sildebensgulv i Køge

Vi kan ikke rigtig lægge skjul på at Køge har en helt speciel plads i vores hjerte. Når man er født og opvokset i Køge, føler man, at man har en personlig relation til alle fra Køge.

Jeg, Maja Mittag Clausen, stifter og ejer af Kastrup Gulve, har boet i Køge i 25 år, og sætter ekstra stor pris på at handle med Køge borgere, da kunderelationen er tættere, og jeg oplever at vores kunder fra Køge generelt er mere kvalitetsbevidste.

Vi er unik leverandør af sildebensparket, og vi syntes at et sildebensparket er et af de mest eksklusive typer af gulve, der omdanner ethvert hjem til noget helt unikt. Sildeben fås i dag i mange forskellige varianter, og hos Kastrup Gulve ved vi godt, at den høje kvalitet er altafgørende for gulvets levetid.

Hos Kastrup Gulve tilbyder vi både levering, montering og færdigbehandling af smukke og slidstærke sildebensparketgulve, hvor du er garanteret et gulv, der holder i mange år uden behov for vedligeholdelse.

Hos os er kvaliteten omdrejningspunkt for de produkter, du finder hos os. Derfor får du også altid leveret dit sildebensparket som massive stave, der er nøje udvalgt blandt de bedste leverandører i branchen.

eller udfyld formularen

Har du spørgsmål til hvilken type sildebensgulv der passer bedst til dig og dine behov, eller har du allerede besluttet dig? Kontakt os i dag.

Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer

Afspil video

Kundeudtalelser

Susanne Larsen
Susanne Larsen
Læs mere
Vi kan kun anbefale Kastrup Gulve 👌 Super flot arbejde og god service👌👌
Carsten
Carsten
Læs mere
De kunne komme allerede 4 dage efter jeg ringede. Kom til tiden og slibningen er super flot. Kan varmt anbefales.
Mikael
Mikael
Læs mere
Et reelt gulvfirma. Ikke amatører der har lejet en gulvsliber og kalder sig gulvmænd. Super tilfreds.
Elise
Elise
Læs mere
Et rigtig fint resultat med hard oil!
Charlotte
Charlotte
Læs mere
Meget tilfreds med service og dialog. Alt forløb fint og der blev fulgt samvittighedsfuldt op på alle aftaler. Kan i den grad anbefale Kastrup Gulve
Ulrick
Ulrick
Læs mere
Jeg synes Kastrup Gulve ApS har leveret et rigtig flot slutprodukt. De har derud over været meget fleksible i forbindelse med planlægning af behandlingen, således denne har kunne indpasses i det aktuelle projekt.