Gulvarbejde med
faglig stolthed

Abonnementsløsning på gulve

Eksklusive gulve siden 1991

logo arrow

Vi har tilført faglig stolthed til gulvbranchen siden 1991

Og det er vi ret stolte af

Vi er sildebensnørder og vi er ret ærekære omkring det produkt vi leverer til vores kunder. Det betyder meget for os, at vores kunder er så tilfredse, så de spreder det gode budskab videre. Vi mener nemlig at de bedste kunder, er dem der er ambassadører for os.

Vi går derfor meget op i kunderejsen, og at kunden er tilfreds, både i opstartsforløbet, undervejs når gulvet lægges, samt når der skal laves afslutninger.
Med Kastrup Gulve som din gulvleverandør er du altid garanteret et storslået resultat.

Den optimale oliebehandling

Vi er kendte for vores Premium HWS olie.

Til oliebehandling af trægulve behandler vi med Premium HWS olie, der giver den absolut bedste finish og beskyttelse til dine trægulve.

Kontakt os gerne for rådgivning, så vi kan skabe det bedste resultat for dig.

eller udfyld formularen

Har du spørgsmål til hvilken type gulvbehandling der passer bedst til dig og dine behov, eller har du allerede besluttet dig? Kontakt os i dag.

VI BESVARER ALLE HVERDAGE INDENFOR 24 TIMER

kastrup gulve

Eksperter i gulvafslibning

Når man vælger afslibning af sit gulv, må man beslutte, hvilken efterbehandling der er den mest fordelagtige: Lak -, lud – eller oliebehandling. Selve afslibningen kræver, at rummet skal være tomt og kan give nogle støvgener.

kastrup gulve

Sildebensparket

Kastrup Gulve tilbyder levering, montering samt færdigbehandling af smukke og stærke sildebensparketgulve. Vi leverer gulvet som massive stave, og har nøje udvalgt de bedste leverandører indenfor disse gulve.

kastrup gulve

Professionel lakering af gulv

Lakering udføres på alle træsorter og er især velegnet til gulve, hvor der er meget slitage. Et lakeret gulv får en flot og blank overfade. Holdbarheden er lang ved lakerede gulve. Vi har mere end 10 års erfaring med lakering af gulve.

Den optimale oliebehandling

Premium HWS oliebehandling

Premium HWS oliebehandling er specielt hensigtsmæssig til trægulve, hvor man ønsker en lang holdbarhed og samtidig en flot og mat overflade. Et trægulv behandlet med Premium HWS olie er meget slidstærkt og fremhæver den flotte struktur i træet.

Kundeudtalelser

Afspil video