Vi tilbyder følgende typer gulvbelægninger

Gulvtyper

Specialister i sildebensgulve

Abonnementsløsning på gulve

Eksklusive gulve siden 1991

logo arrow

kastrup gulve

Sildebens­parket

Sildebensparket er et af de mest elegante, og derfor også populære gulvtyper. Vi lægger dit nye sildebensparket efter det mål du ønsker, den tykkelse du ønsker og den overflade du ønsker.

kastrup gulve

Miljø­venligt linoleums­gulv

Linoleum er et svanemærket naturprodukt, som har været anvendt i et over 150 år. Det er et slidstærkt gulv, som kan holde til store belastninger, og de vores producenter tilbyder over 25 års garanti på materialet.

kastrup gulve

Tæpper

Tæpper benyttes oftest til kontormiljøer, og områder hvor der ønskes en behagelig og dæmpet rumklang. Vi leverer og monterer alle alle former for tekstile gulvbelægninger, og benytter kun CE mærkede materialer.

kastrup gulve

CE-mærket vinylgulv

Vinyl er den dagligdags betegnelse for PVC. PVC er et kunststof med en række gode egenskaber, der bl.a. gør det velegnet til gulvbelægninger. Et vinylgulv er ofte forsynet med en rengøringsvenlig og slidstærk overfladebeskyttelse.

kastrup gulve

Epoxygulv

Epoxygulv – også kendt som fugefrit gulv – bliver mere og mere populært i danske virksomheder, da det både er et stærkt og rengøringsvenligt gulv. Gulvet bruges ofte i industrielle sammenhænge, fx i form af et lagergulv eller på autoværkstedet.

kastrup gulve

Gummigulve

Gummigulve har så tæt en overflade , at den ikke skal beskyttes med f.eks polish, voks eller en sæbefilm. Gulvet skal kun vaskes med rent vand. Gummigulve fremstilles af naturligt eller syntetisk gummi eller en blanding af de to typer.

Kundeudtalelser

Susanne Larsen
Susanne Larsen
Læs mere
Vi kan kun anbefale Kastrup Gulve 👌 Super flot arbejde og god service👌👌
Carsten
Carsten
Læs mere
De kunne komme allerede 4 dage efter jeg ringede. Kom til tiden og slibningen er super flot. Kan varmt anbefales.
Mikael
Mikael
Læs mere
Et reelt gulvfirma. Ikke amatører der har lejet en gulvsliber og kalder sig gulvmænd. Super tilfreds.
Elise
Elise
Læs mere
Et rigtig fint resultat med hard oil!
Charlotte
Charlotte
Læs mere
Meget tilfreds med service og dialog. Alt forløb fint og der blev fulgt samvittighedsfuldt op på alle aftaler. Kan i den grad anbefale Kastrup Gulve
Ulrick
Ulrick
Læs mere
Jeg synes Kastrup Gulve ApS har leveret et rigtig flot slutprodukt. De har derud over været meget fleksible i forbindelse med planlægning af behandlingen, således denne har kunne indpasses i det aktuelle projekt.